ECHIPĂ ȘI CLIENȚI
Conturi pentru fiecare utilizator
Se verifică accesul…
Fiecare persoană folosește propriul cont ChatGPT. Mai întâi îi acorzi acces la site din partajarea Sites, apoi stabilești drepturile aici. Salvarea drepturilor nu trimite invitații. Nu se folosesc conturi sau parole comune.
Cine poate face ce
| Rol | Firme vizibile | Drepturi |
|---|---|---|
| Administrator | Toate firmele | Configurare, operare și gestionarea utilizatorilor |
| Contabil / operator | Toate firmele | Operare contabilă, documente și CRM |
| Citire · echipă | Toate firmele | Consultare și descărcare, fără salvări |
| Client | Doar firmele atribuite | Încarcă documente, descarcă documentele partajate și discută cu contabilul |
Adaugă un utilizator
| Utilizator | Rol | Firme | Stare | Acțiune |
|---|
Revocarea drepturilor oprește operațiunile din aplicație; pentru retragerea completă a accesului la site, actualizează și partajarea Sites. Administratorul principal nu se modifică din această pagină.